Deadlinen höll

      2 kommentarer till Deadlinen höll

Jag hade satt deadline för gradun att den skulle vara färdigt skriven till påsk. Nu tycker jag att jag har skrivit gradun klart och det är före påsk. Alltså är jag ganska ordentligt nöjd med mig själv.

Sen är det en sanning med modifikation, som det alltid är här i världen, att gradun är klar. Jo, jag har skrivit allt jag tänkt men jag behöver läsa genom texten ännu för att se vad allt jag behöver fila på. Jag får stor hjälp av en vän som läser och kommenterar texten för när någon som inte jobbat med texten läser den kommer oklarheterna fram i ljuset. Så nästa vecka ska det nog bli klart. Sen får jag lämna in hela avhandlingen för bedömning och granskning.

Det är nog faktiskt ganska “voittaja-feelis” redan nu men vänta när jag fått hela arbetet vackert inbundet, då är det dags att korka skumppan!

 

2 thoughts on “Deadlinen höll

 1. Livingwithmycamera

  Om jag ska vara ärlig så hade jag inte väntat mig annat för du är så målmedveten! Hate to say it- men jag visste det! 😉

  Stor fjäder i hatten åt dig! Och KRAM

  1. Janette Post author

   Jag har fått höra att om jag bestämmer mig för något så kommer jag att göra det. När personen sa det tänkte jag, du skulle bara veta hur fel du har, men nu börjar jag snart tro att hen visste bättre än jag den gången. Kanske jag faktiskt kan utnyttja min envishet på ett bra sätt ändå!
   Tack!

Comments are closed.