Farväl!

      2 kommentarer till Farväl!

Nu har min väg till att bli präst kommit till sin ände.
Studierna är avklarade och idag vigs jag till präst i Borgå domkyrka.

Det betyder att den här bloggen också har tjänat sitt syfte och nu är det dags att gå vidare. Jag har funderat på hur jag ska göra och jag kom till slutsatsen att det får lov att bli en ny blogg. Det känns på ett sätt vemodigt att lämna hela den här långa vägen bakom sig, men samtidigt är det dags att vända blad och börja på en helt ny berättelse. Jag hoppas att du vill följa med även i fortsättningen och att min nya blogg hittar sin plats bland dina sparade bokmärken.

Min nya blogg heter Pastorn och Havet och om du klickar på länken kommer du direkt rätt. Välkommen med på resten av resan!

2 thoughts on “Farväl!

Comments are closed.