Hon som skriver

1-099

Hej!

Jag heter Janette och bor i Åbolands skärgård.

När jag började den här bloggen var dags att börja ett nytt kapitel i boken om mitt liv. Jag hade studerat vid sidan av jobbet men ville mera. Hösten 2014 inledde jag mina studier i teologi vid Åbo Akademi på heltid.

Inne på mitt fjärde år av studier på heltid känner jag att jag hittat absolut rätt. Det är det här jag vill. Studierna utmanar och utvecklar och det är precis som det ska vara. Nu när jag har avlagt kandidatexamen och håller på med min pro gradu längtar jag efter dagen när jag får examensbetyget i min hand. Den dagen borde komma i vår!

Jag är som Martha, den som stökar i köket och vill fixa det praktiska men även som Maria, den som vill sitta vid Mästarens fötter och lyssna på undervisningen.
Hur jag ska pussla ihop Martha och Maria återstår att se.