Ju fler vi är tillsammans

      Kommentarer inaktiverade för Ju fler vi är tillsammans

Ja, egentligen tänkte jag ju på den här sången i rubriken:

Ju mer vi är tillsammans,
tillsammans, tillsammans,
ju mer vi är tillsammans
ju gladare vi blir.
För mina vänner är dina vänner
och dina vänner är mina vänner.
Ju mer vi är tillsammans,
ju gladare vi blir. 

Ju fler och ju mer vi är tillsammans ju gladare vi blir!

När jag ser på statistiken ser det ut som att jag har fått nya läsare. Antalet sidvisningar har ökat så att de nu ofta ligger omkring 100 och det är rätt fantastiskt. Tänk att så många är intresserade av att läsa om vad jag pysslar med!  Jag vill hälsa dig som nyss hittat hit alldeles särskilt Välkommen! Roligt att du tittar in!

Jag är väldigt glad för att få dela mina dagar, mina tankar och mina mödor med dig som läser. Jag hoppas att jag kan roa, vara tankeväckande, upplysa och någon gång trösta dig. Det är ju en fantastisk förmån att få ha en kanal där jag enväldigt bestämmer vad jag vill skriva! Att det dessutom finns någon som vill läsa känns bra. Ibland är det någon som säger att hen har läst min blogg och då blir jag jätteglad! När någon ger sig tid att skriva en kommentar känns det också jättebra för då blir det på något sätt en diskussion och inte bara en monolog från min sida.

För en tid sedan hade jag en utlottning där jag uppmanade till att delta genom att ställa frågor. Det får man gärna fortsätta med. Varje inlägg ger en möjlighet att ställa någon fråga i kommentarsfältet. Om man inte skrivit någon kommentar tidigare så kräver systemet att jag godkänner kommentaren innan den syns i bloggen. Så bli inte förskräckt om kommentaren inte syns genast. Låt inte det här skrämma dig utan fråga gärna om det är något du funderar på eller skriv en rad annars bara, om det känns så.