Kickstart!

      Kommentarer inaktiverade för Kickstart!

I morgon börjar föreläsningarna igen efter julen. Pang på rödbetan med grekiska klockan åtta på morgonen. HUR ska jag orka släpa mig ur sängen den tiden på dygnet när jag vant mig med lugna långsamma morgnar då jag fått vakna utan väckarklocka? Fått spendera en timme eller två på att äta morgonmål. Hujedamig. Det blir lite som att hoppa i en vak med kallt vatten.

Början på terminen ser ut att bli arbetsdryg med restjobb på kandin och en hel massa annat som ska göras. Det allra mesta är ändå sådant som jag tycker att ska bli roligt att ta itu med. Som liturgisk sång och gudstjänstövningar. Tänk att få studiepoäng för sånt! På det stora hela ser jag fram emot den här terminen fast jag nog planerat in aningen mycket åt mig. Få se hur väl planerna håller, för de är ju ändå bara planer.

Så måste jag passa på och skryta lite, för jag är rätt nöjd med mig själv och att jag faktiskt klarade av det jag föresatt mig! Jag planerade in att klara av en läskurs på 6 studiepoäng under jullovet och det skrev jag om här. Med en sista slutspurt idag skrev jag färdigt bokrecensionen. Ändå upplever jag inte att jag stressat utan jag har firat jul i lugn och ro. Hunnit ett varv till Oslo strax före jul och en dag till Stockholm nu i veckan. På nåt sätt är jag nog ändå färdig för en ny termin och rutiner igen.