Glada Wappen!

      Kommentarer inaktiverade för Glada Wappen!
Jag snubblade över den här dekalen
på facebook och den stämmer bra in på mig

Nu är Wappen firad, och det med besked. En vän skrattade lite åt mig och sa att jag firar som en sann gulis och va bra, tycker jag, för det är ju det jag vill! Jag har inte tidigare studerat vid nåt universitet och jag har inte på länge haft en sån frihet som jag har nu när jag är alterneringsledig, så varför skulle jag inte fira ordentligt, grundligt och som en gulis? Jag är lite galen men jag njuter av det och passar på att ha roligt. Jag är nämligen fullt övertygad om att det finns ett liv före döden!

Firandet började med wappfrukost vilket betyder skumpa och jordgubbar och en massa annat gott. Så blev det en föreläsning och efter det lite chill på gräsmattan med Mölkky-spel och mera skumpa. Sen lite strosande på stan och så middag. Det drog ut på tiden men vi hann till Vårdberget i tid för att höra “Studenter! Våren är här, mössorna på!” Det var fullt med folk i parken, precis som det ska vara. Vi gick ett par varv och träffade en hel del vänner och bekanta men hopplöst att hitta dom man söker efter… Efteråt samlades en hel bunt hos några tjejer som bor tillsammans i en stor lägenhet och firade vidare. Jag hade fått gubben med mig så han fick träffa mina vänner och de honom. Det var en jättetrevlig kväll och ett verkligt lyckat wappfirande!

Glada Wappen!

Till studielivet hör nya vänner, fester och roligheter. Det blir torrt o tråkigt om man inte tillåter sig att fira lite mellan varven och snart är det här läsåret slut! Nästa vecka ska jag studera riktigt flitigt, jag lovar!