Undanstökat och ofärdigt

      Kommentarer inaktiverade för Undanstökat och ofärdigt

Oj. Jag inser att jag inte meddelat att hebreiskan är undanstökad och godkänd med vitsordet 3! När den väl var över kändes det inte så stort som jag trodde medan jag kämpade på med de sista uppgifterna. Jag såg fram emot slutet och upprepade att bara det här är över ska det drickas skumpa! Föreläsningsschemat som läraren gett oss hade som sista dag 22 april med uppgiften “rester” och vi var alla helt inställda på att det nog skulle bli nån uppgift att göra ännu den dagen. Så när föreläsningen var slut den 20 april meddelade läraren att det var tack och adjö, vi hade alla klarat kursen och det behövdes inte någon genomgång av några rester. Snopet. Men skönt.
Så som jag gått på om den arma hebreiskan hela året och så var den plötsligt bara undanstökad.
Skumpan finns kvar och kommer att korkas på torsdag istället, för då är det WAPPEN!!!

Köpte två böcker åt mig, tror de ska va bra att ha.

Så har jag ju en hel massa böcker att läsa och recensera eller tenta. Så nu i maj när de flesta kurserna är avslutade ska jag ta mig i kragen och läsa och skriva. Jag känner mig faktiskt lite duktig för jag har kommit igång. Jag jobbar på en recension och har börjat läsa på “Samtal vid brunnar” som jag ska försöka tenta ännu i maj. Det blir nog bra, bara det blir färdigt…