Öva tystnad och stormens framfart

      Kommentarer inaktiverade för Öva tystnad och stormens framfart

Jag går en kurs som heter “Den talande tystnaden – om retreatens teologi och spiritualitet” och på tisdagens föreläsning var det Kent Danielsson som talade om att man behöver öva tystnaden. Det tragikomiska i situationen är att jag följande dag undersöktes av en öron, näsa, hals-läkare eftersom min röst fortfarande vägrat bli bra och ordinerades röstvila. Så nu övar jag tystnad ett par veckor…

Jag skrev tidigare om min krassliga, flunssiga vår(läs här) och konserten som var inbokad till den 2 maj är framskjuten på obestämd tid och jag hoppas innerligen att den här övningen i tystnad ska hjälpa snabbt.

Dagens händelse i akademikvarteren är träden som blåste ned mellan huvudbiblioteket och Gadolinia! Jag såg inte när det föll men när jag lite över kl 10 kom till Blåa Huset hörde jag motorsågsljud och måst förstås gå och kika varifrån det kom. Det måtte ha varit ett rejält brak! Tur i oturen så lär det bara ha gått sönder några fönster och en cykel blev under trädet. Hade någon gått där just då hade det gått riktigt illa.

0 thoughts on “Öva tystnad och stormens framfart

  1. Anonym

    Gud har humor! Praktiska övningar ger praktisk färdighet! 🙂

    Uffamig, här låter det som att taket ska blåsa bort från huset vilken minut som helst!

  2. Martha

    O ja, Gud har humor! Ibland är det bara lite svårt att tycka att det är roligt att bli utsatt för hens practical jokes…
    Övning ger träning, sa en vän i gymnasiet.