Föredrag på kommande

      2 kommentarer till Föredrag på kommande

Oj så dagarna susar förbi! Jag tyckte jag just skrivit ett blogginlägg här men inser att det redan är ett par dagar sedan. Jag har grävt ner mig i min gradu och trivs faktiskt riktigt bra där.

Samtidigt får jag göra ett föredrag på samma ämne som jag ska hålla för Marthorna i Nagu på kvinnodagen. Det kanske låter jobbigt men det stöder faktiskt mitt gradutänkande. Jag måste samla vettiga fakta som jag kan presentera på ett intressant sätt. Så jag håller på att sätta ihop en PowerPoint (jo, jag vet att det är lite old school men jag kör på det jag kan bäst) och så måste jag ju ha nåt vettigt att säga som inte står där. För det värsta föreläsarna är ju de som i princip bara läser upp det som de skrivit i PowerPointen. Förhoppningsvis blir det bra.

Ifall du blev intresserad så är tillfället också öppet för andra än Marthor. Platsen är Kommunalstugan i Nagu och tiden är kl 18.00 torsdagen den 8 mars 2018. Kanske vi ses!

Här bredvid ett klipp från dagens Åbo Underrättelser.

2 thoughts on “Föredrag på kommande

    1. Janette Post author

      Varsågod. Jag ligger inte bakom tidnignspuffen, det har du en marthasyster att tacka för.

Comments are closed.