Milstolpe i bloggosfären

      13 kommentarer till Milstolpe i bloggosfären

Det här är mitt 250. inlägg på den här bloggen sedan 19 mars 2014! Det är värt att fira, tycker jag. Tidigare har jag firat vid jämna hundra men varför inte fira vart femtionde inlägg? För om man kan hitta en anledning till att fira på nåt sätt så ska man ta vara på den.

Jag gjorde en tillbakablick vid inlägg nr 200 så det tänker jag inte göra nu fast det nog har hänt en hel del sedan våren. I stället tänkte jag slå två flugor i en smäll.

Jag utlyser en utlottning som man deltar i genom att ställa mig en fråga i kommentarsfältet. Det är fritt fram att fråga precis vad som helst och jag lovar att svara – på nåt sätt. Alla som ställer en fråga får dels svar på frågan och dels deltar de i utlottningen! Det är väl en kul kombo?

Jag tänker mig nämligen att de flesta som följer mig här via bloggen ibland kan undra över någonting. Så nu har du chansen, fråga på! Alla som frågat mig någonting via kommentarsfältet på bloggen, senast på onsdag kväll (11.10.2017) kl 21.00 deltar i utlottningen.

Vad vinner du i utlottningen då, om ditt namn står på lappen herr Fortuna (a.k.a. herr Lagerroos) drar ut hatten? Jo, vinsten är tre fina glas för att bränna ljus i! För den som undrar, så jo, det är en Partylite produkt…

Ditt ord är en lykta för min fot,
ett ljus på min stig.
Ps. 119:105

PS. Bli inte förskräckt om din kommentar inte syns genast. Man måste först få en kommentar (med den e-postadressen) godkänd av mig, sen syns kommentarerna automatiskt i fortsättningen. Det här systemet är till för att eliminera spam och skräp. Tålamod, min vän!

13 thoughts on “Milstolpe i bloggosfären

 1. Malin E

  Vad ville du bli då du blir stor som 5-åring, 15-åring, 25-åring och… ja, så mycket äldre är du väl inte? 😉

 2. Hanna L

  Arbetet som präst innefattar så mycket, vad kommer att vara din hjärtesak i arbetet?

 3. Ann-Marie

  Hur tyckte du det var att predika för första gången och vilken text utgick tycker du är lättast respektive svårast att t utgå ifrån

 4. Malin W

  Erkänn att du ville bli präst bara för att du ska få sjunga inför folk, och dessutom få betalt för det varje gång! 😉 (det var ingen fråga, för jag vill inte ha mer saker i hörnen 🙂 )

 5. Mona

  Är det någon speciell händelse i ditt liv som lett dig till ditt yrkesval eller är Det något du alltid velat bli?

  1. Janette Post author

   Hela livet är fullt av speciella händelser och alla påverkar de oss på nåt sätt. Jag kan nog inte peka ut nån viss som gjort att jag vill bli präst. Det är inte heller en barndomsdröm att bli präst utan snarast nog något som mognat fram genom livet.
   Tack för din fråga, Mona!

Comments are closed.