Läsbart för flera

      Kommentarer inaktiverade för Läsbart för flera

Jag har bestämt mig för att inte samla så mycket böcker i min bokhylla. Fast de gäller kanske mest skönlitteratur för när jag läst en roman eller deckare en gång är det extremt sällsynt att jag läser den på nytt. Så varför ska den då stå i min bokhylla och samla damm? Vi har ju fantastiska bibliotek i vårt land där man får låna i stort sett vad som helst.

Sen är det en lite annan femma  med teologisk litteratur. En del har jag köpt för att det har varit svårt att få tag i den annars och en del har jag plockat åt mig från boklådan vid Mysis. En del vet jag att jag kommer att återkomma till och en del hänger med mest för att jag inte bestämt mig för om jag tror att jag kommer att behöva dem.

Nu vill jag påminna om att jag gärna lånar ut de böcker jag samlat på mig. Hellre får de bli till glädje för flera än att de bara samlar damm i min hylla. För att du ska veta vad som finns i min hylla har jag gjort en sida som heter Bibliotek här på bloggen. Se på bilden så ser du var du hittar sidan.

När du går till den sidan hittar du böckerna i en lista som jag ordnat efter publiceringsår. Nu funderar jag om det egentligen var så fiffigt. Kanske jag borde ordna om dem i alfabetiskt ordning? Kommentera gärna vad du tycker.