Alltså vad håller jag på med?

      Kommentarer inaktiverade för Alltså vad håller jag på med?

Så sitter jag här och skrynklar hjärnceller i ett försök att komma igång med gradun igen. Julpausen var välbehövlig men ack, så den råddade till mina tankar. Nu vet jag inte alls vad jag håller på med igen!

Enkäten är avslutad och 47 svar fick jag. Det är en svarsprocent på 72,3! Fantastiskt tycker jag. Hade jag skickat ut den någon annan tid än under december och julstresstid hade svarsprocenten kanske varit ännu högre. Hur som helst betyder det här nu att jag har allt mitt material insamlat och att det är dags att börja producera gradutext.

Jag ska ta itu med att skriva någon sorts teoretiskt avstamp inför mitt analysarbete men jag känner mig helt bortkommen. Kanske det bara är så att jag måste ta tag i en bok, läsa, fundera och skriva ner mina funderingar?

Ett är i alla fall säkert. Gradun består INTE av bloggtext. Men bloggen är en ventil för mina tankar och frustrationer så de får ändå gå hand i hand. Nu tillbaka till studierna!