Värt att fira

      2 kommentarer till Värt att fira

Igår fick jag svar på hur det gick för mig i sluttenten för latin 2 kursen. Jag fick ett mejl om att resultatet fanns i moodle (det webbverktyg vi använder för kurserna) blev jag riktigt skakig. Jag kände att jag inte riktigt vågade öppna moodle för att se hur det gått men jag måste ju få veta. Så med darrande fingrar loggade jag in och till min glädje hade jag klarat tenten och fått vitsordet 3.

Underbart, härligt, fantastiskt! Jag blev så glad för det här betyder att jag nu har klarat av 10 studiepoäng hebreiska, 10 sp grekiska och 10 sp latin! Jag är klar med alla kurser jag måste läsa i de klassiska språken. Tjohoo! Skulle jag inte vara så snål skulle jag ha öppnat en flaska skumpa.

För det här var inte den enda goda nyheten den här dagen. Jag fick meddelande om att mitt kandidatexamensbetyg är klart att avhämta. Jag kan alltså titulera mig teologiekandidat numera. Jag skulle nog kunna få betyget hemskickat på posten men jag litar inte tillräckligt mycket på posten för att låta dem ta hand om betyget. För om betyget försvinner på vägen så får jag inget nytt originalbetyg. Så nästa onsdag går jag personligen och hämtar ut mitt betyg.

Så i morgon när det blir Teologiska studentföreningens 50 års jubileumsårsfest får jag fira mina egna framgångar på samma gång. Nu väntar bara balklänningen på de sista sömmarna så att jag har nåt att sätta på mig på festen. Så, tillbaka till symaskinen…

 

2 thoughts on “Värt att fira

Comments are closed.