Vinnaren är….

      1 kommentar till Vinnaren är….

Nu har vinnaren av utlottningen utsetts med pompa och ståt!

Först gjorde jag en massa lappar…

Sen skrev jag alla namn på lapparna…

Och så vek jag lapparna…

Och så blev det dragning av vinnaren…

 

Grattis till vinnaren!

…och ett stort TACK till alla som  deltog! Att det var så många gjorde ju utlottningen oliiiidligt spännande! Härligt! Det skulle ju vara roligt att gå på kaffe med varenda en av er! Kanske det blir så att nästa gång bloggen fyller jämt så blir det kalas på café för alla som vill?

Om du inte kan se filmen så får du gå till kommentarerna för där avslöjar jag vinnaren i text.

1 thought on “Vinnaren är….

  1. Janette Post author

    Eftersom jag inte ville spoliera överraskningseffekten av videon kommer namnet på vinnaren här:
    Hanna!

    Grattis Hanna, det ska bli roligt att gå på café med dig!

Comments are closed.