Hjulen rullar på

      Kommentarer inaktiverade för Hjulen rullar på

Fredag kväll – vart tog den här veckan vägen nu igen?

Den här veckan har långt präglats av den förnyelse av husets värmesystem som tog halva veckan. Jag har inte behövt göra så mycket egentligen men bara det att inte helt kunna tänka ostört har rubbat mina cirklar. Jag har fått vara hemma största delen av veckan vilket alltid är bra men ändå har jag inte kommit så långt på den här veckans to-do-lista som jag hoppats.Några streck har jag kunnat dra och några kryss har jag fått rita på mitt planeringsschema så jag borde väl vara nöjd.

Jag inser bara just nu att jag på nåt sätt tänkt att jag har mera tid och mera ork till mitt förfogande än jag i själva verket har, när jag tidigare lovade bort mig till olika saker. Det jag sagt ja till är roliga och lärorika saker men det oaktat tar de tid och ork. Så nu försöker jag skriva mina listor så att jag prioriterar det som är viktigt men ändå går jag krok kring en del uppgifter. (Nej, jag är inte förtjust i latin just nu.)

Hur jag ska komma ihåg det här nästa läsår? Jag borde väl färga kalenderns dagar så att jag förstår att jag är upptagen fast det inte ser ut så vid första ögonkastet. Jag har en tendens att lova göra saker “för det är ju sen och nog hinner jag då.” Fast jag tränat på att säga nej till en massa säger jag fortfarande ja till lite för många saker.

Nå väl, det är väl så livet är – ett evigt lärande och tränande på sådant man trodde att man redan kunde.