Ett steg ut i världen

      Kommentarer inaktiverade för Ett steg ut i världen

Jag har tagit ett litet försiktigt steg ut i bloggvärlden. Jag har registrerat mig på Bloggtoppen.fi som håller sig med en härlig underrubrik: De mest lästa finlandssvenska bloggarna. Så tänk, nu hör min blogg också till de mest lästa i svenskfinland!

Jag lade till min blogg i kategorin Humaniora och livsåskådning där det finns hela 4 bloggar just nu. Jag delar kategorin med Fredrik Portin, Patrik Hagman och bloggen Visuella studier som tydligen skrivs av Fred Andersson. Jag tror många av mina läsare är bekanta med de två första namnen.

Kanske det här får någon ny läsare att trilla in? I så fall, hjärtligt välkommen! Så roligt att just du hittat hit. Ja, det gäller ju för dig som hängt med ett tag också. Det är härligt att mina funderingar kan intressera nån annan än mig själv!

Nu kör vi!