Det är många som följer mig på vägen!

      Kommentarer inaktiverade för Det är många som följer mig på vägen!

Idag kom jag på att det ju faktiskt går att kolla upp statistik för bloggen. Jag gillar statistik så så det var både intressant och roligt att kolla upp hur det ser ut. Den samlade statistiken omfattar alla möjliga och omöjliga uppgifter men de två som jag tycker är allra mest intressanta är de här två. Hur många läser bloggen och hur många besök har de gjort samt listan över de mest lästa inläggen.

statistik01 statistik02

Att data för statistiken samlas in automatiskt gör ju att det inte är helt hundra procent tillförlitlig. Besökarna är inte fysiska personer utan IP-adresser. Alltså om du läser bloggen i din telefon, i hemmadatorn och i datorn på jobbet så registreras tre besökare fast du är bara en. Om du, nån i din familj och en kompis alla läser min blogg i din dator registreras en besökare fast ni är tre. Som vanligt får man alltså ta statistiken med en nypa salt, minst. Trots detta tycker jag att det är ganska fantastiskt att så många följer med mig på vägen! En del har berättat att de läser men många är anonyma som jag inte vet vem är. Lika väl tänker jag att det är roligt att så många hittat bloggen och orkar läsa vad jag plitar ner.

Tack för att du läser, tack för att du finns! Du är viktig för mig.