En bra dag

      Kommentarer inaktiverade för En bra dag

Åh, så skönt!

Jag har varit lite stressad och undrat om jag ska hinna med det jag föresatt mig att klara av innan sommarlovet tar vid. Jag har varit sjuk och lite omotiverad. Dagarna har runnit iväg och resultaten låtit vänta på sig.

Idag kunde jag koncentrera mig och fick sista boken avklarad för recensionen jag jobbat med. Det känns befriande att åter kunna stryka över en kurs på min to-do-lista. Härligt!

Nu är det bara en kurs kvar och jag har tre veckor på mig. Det ska nog gå.

fbheaderIgår höll jag ledigt från studierna och åkte iväg på picknick med Viveca. Vi bestämde efter vårt café-besök att det var så trevligt att vi måste göra om det och så kom vi på att vi skulle fara på picknick. Här kan du se på bilder och här kan du se en video från utfärden. Gubben min fick komma med och han har en finfin drönare som han filmar med. Därav videon.