Något värmande

      2 kommentarer till Något värmande

När jag sitter länge och skriver på datorn vill mina händer lätt bli iskalla. Jag har funderat på om jag borde ha fingervantar på mig men så kom jag ihåg de fina pulsvärmarna jag fått. Med dem hålls händerna varma och fingrarna fria från vantar! Genialt och grymt praktiskt. De är gjorda med stor omsorg och kärlek och de är mig mycket kära.
puls 02puls 01
Ser du hur fint de är smyckade? Pärlborden är från vänster mina initialer JL, sen noter och till sist ett invigningskors (fast på bilden syns bara halva). Först var de så tighta att jag inte riktigt ville använda dem men efter lite användning så har de töjt till storlek “passlig”.

Tack Maila, de värmer både händer och hjärta!

 

2 thoughts on “Något värmande

    1. Janette Post author

      Oj! Det skulle inte sitta så illa faktiskt så här till vintern (som aldrig verkar komma). Jag har funderat på att försöka tillverka själv men jag har inte kommit igång.

Comments are closed.