Väntan

      Kommentarer inaktiverade för Väntan

Jag ser ut genom det fina fönstret mot det som komma skall. Utsiken är just så oklar som på bilden. Jag vet vad det ska vara och det skymtar men jag vet inte riktigt hur det ser ut ändå. Jag vill dit, jag vill dit nu, men jag måste vänta tills dörren öppnas.
Jag har gjort vad jag kan så här långt. Just nu kan jag bara invänta arbetsgivarens officiella ställningstagande angående alterneringsledigheten och sen vet jag igen lite grann mera. Jag förutsätter att man godkänner min ansökan, men ändå finns det ju ett litet strå av oro. Tänk om?
Jag läser i boken för urvalsprovet och sitter och nickar och håller med. Det är en bra bok, tycker jag. Ove Wikström är en god skribent och han skriver underbart enkelt om invecklade saker. Jag är genuint glad att jag ska läsa den här boken. Jag hade ju säkert missat den annars.

0 thoughts on “Väntan