En urvriden disktrasa

      Kommentarer inaktiverade för En urvriden disktrasa

Så trött jag är! Fast jag på ett sätt mår prima är jag trött. Jag har just gjort klar gradun och kan njuta av att ha det stora arbetet undanstökat. Jag är just nu mitt i en virvel av planering för framtiden med prästvigningen och kommande jobb. Vid sidan om det försöker jag samla tankarna och skriva morgondagens predikan. Allt det här suger musten ur mig! Jag riktigt känner hur fyra års intensiva studier plötsligt tar ut sin rätt. Så har jag inte hunnit känna tidigare.

I går kväll firade jag en kravlös kväll med en av bästa väninnorna. Vi grillade, läste dikter, diskuterade livet och bara njöt. I kväll ska jag fira en kravlös kväll med några andra bästa väninnor. Det är underbart att ha så goda vänner runt om kring mig. Men ändå känner jag mig så trött.

Nästa vecka ska jag hinna med alla möjliga bestyr och sen iväg till domkapitlet för att provpredika och ordinationsutbildas. Jag ser fram emot att få träffa alla de andra som ska prästvigas i maj! Men ändå känner jag mig så trött.

Men sen, sen till helgen styr jag kosan mot Snoan för att gå in i tystnaden över helgen. Jag ska delta i radioandaktarnas retreat. Åh, så jag längtar efter en kravlös tid med färdiglagad mat, tid att slösa och andaktsliv. Tills dess får livet snurra på och jag vara trött.