Den här dagen har jag väntat på

      Kommentarer inaktiverade för Den här dagen har jag väntat på

Idag känner jag mig snurrig i skallen. Jag har lagt sista handen vid gradun och nu är den klappad och klar. Jag skrev faktiskt ut hela arbetet och gick igenom det. Det är ändå en annan sak att se texten på papper än på datorns skärm. Och jo, jag hittade en hög punkter som fattades, en nypa mellanslag som krupit in där de inte ska vara och något smått skrev jag om för jag tyckte inte det lät så bra. Så ja, nu är hela jobbet gjort.

Det blev 62 sidor text, 7 sidor litteraturlista och 4 sidor bilagor. Totalt visar sidräknaren 77 sidor.

Så nu har jag sökt var jag ska låta trycka upp den och så har jag räknat hur många exemplar jag kan tänkas behöva. Helt galet. Nästa vecka ska jag lämna i eländet för språkgranskning, plagiatkontroll och bedömning. Sen följande vecka ska jag tentera litteraturen jag använt och sen efter det kan jag inget annat än knäppa händerna och be att allt ska gå vägen för att få ut pappren i tid för prästvigningen i maj.

Det känns smått otroligt att nu stå här vid målsnöret. Jag är nästan, nästan där!