Se vi går upp till… Vasa!

      2 kommentarer till Se vi går upp till… Vasa!

Idag var då dagen när jag skulle köra till Vasa. Jag fasade lite för det för min rygg har varit sur rätt länge men tackvare ett läkarbesök i veckan, en hög med mediciner och en strategiskt rullad handuk så gick det bra. Jag startade kl 12 hemifrån. Sju timmar och 400 kilometer senare var jag framme. Min handledare var snäll och tog emot mig och visade mig rätt.

Nu är jag då inkvarterad i Vasa. Samfälligheten har en lokal som praktikanter som jag får bo i. Den är inte särskilt lyxig men den är mitt i stan och har allt jag behöver för ett par veckors vistelse så jag är tacksam. Tänk så bra det kunde ordna sig!

Nu är det då bara att krypa i säng och vakna pigg och glad i morgon. Det kommer att bli en spännande dag!

2 thoughts on “Se vi går upp till… Vasa!

Comments are closed.