Det är mycket nu

      Kommentarer inaktiverade för Det är mycket nu

Jag känner mig lite kluven i tanken. Jag håller på med gradun och förstås snurrar tankarna kring den 24/7 men samtidigt snurrar tankarna redan kring nästa veckas program.

I söndag kör jag till Vasa och sen ska jag göra min själavårdspraktik tillsammans med sjukhussjälavårdarna där. Det blir spännande och säkert mycket lärorikt. Det som råddar till min vecka är att jag kör till Lärkkulla på onsdagskvällen för att närvara på stiftsfullmäktiges möte på torsdagen. Inte nog med det men jag har ett annat viktigt möte samma dag innan jag kör hem. Sen på söndag kör jag tillbaka till Vasa för praktikens andra vecka. Åh, det blir galet mycket kilometrar bakom ratten de här veckorna! Jag hoppas på bra före och en medgörlig kropp.

Det är mycket nu…

 

P.S.
Det här är frivilligt.
Jag har valt det själv.
Erfarenheter kommer inte gratis.
Det blir nog bra.