Inlägg nummer 300 – med utlottning!

      28 kommentarer till Inlägg nummer 300 – med utlottning!

Det här är inlägg nr 300! Kan du tänka dig? På knappa fyra år har jag skrivit 300 inlägg. Det är inte så mycket sist och slutligen. För sedan mitt första inlägg har det gått 1367 dagar så egentligen har jag bara skrivit ett inlägg var 4,56 dag i medeltal. Invecklat? Ett annat sätt att säga det är att statistiskt sett har jag skrivit 1,5 inlägg i veckan.

Nu om inte förr kom det visst fram att jag gillar statistik…

I firandet av inlägg nr 200 hade jag en sammanfattning av vad allt som hänt så långt. Nu hade jag ju nyss en sammanfattning av vad jag sysslat med under 2017 så jag tänker inte upprepa mig. Utan nu till saken. Jämna hundringar ska firas. Så här kommer nu en utlottning för att fira detta inlägg nr 300.

Vad kan man vinna? Ja, det blir ju tradition nu redan eftersom jag kör med samma som jag gjorde vid inlägg nummer 100 och vid inlägg nr 200: Jag bjuder vinnaren på café! Du som vinner och jag går och äter nåt gott på café. Jag gillar cafén och att träffa människor så det ska bli jätteroligt att få träffa någon av mina läsare! Var, när och hur får vi komma överens om med den som vinner. (Mitt normala rörelseområde är ungefär Korpo-Nagu-Pargas-Åbo med någon avstickare till huvudstadsregionen men jag kommer att vara två veckor i Vasa i februari så det går att täffas där också den här gången!)

Hur kan man vinna? Som vanligt förstås, genom att kommentera inlägget! Jag sätter inga kriterier för vad kommentaren ska innehålla den här gången. Det kan vara en fråga, ett hejarop, en emoij, ett enkelt “jag vill vinna” eller vad som helst. Gärna får du förstås skriva varför du gillar min blogg för det är alltid lika spännande att läsa. Men det gäller att kommentera här på bloggen. Kommentarer på facebook deltar inte.

När kan man vinna? Kommentaren ska vara inskriven senast kl. 18.00 på onsdag den 17.1.2018 för då drar jag streck för deltagandet om börjar jobba på utlottningen. Så svaret på vem som har vunnit kommer under kvällen.

PS. Bli inte förskräckt om din kommentar inte syns genast. Man måste först få en kommentar (med den e-postadressen) godkänd av mig, sen syns kommentarerna automatiskt i fortsättningen. Det här systemet är till för att eliminera spam och skräp. Så har du inte kommenterat förr? Skriv glatt din kommentar och ha lite tålamod, min vän!

28 thoughts on “Inlägg nummer 300 – med utlottning!

 1. Malin E

  Åhå. 1,5 i veckan är inte fyskam! (Skriver man det så?) Intressanta å reflekterande inlägg dessutom! Fortsätt! Läser gärna fler inlägg.

  Men först ska vi gå på café (må sen va på din eller min bekostnad, fast vinna vill jag ju ?).

  1. Janette Post author

   Vad roligt att du tycker att jag skriver reflekterande! Café eller annars bara träff måste bokas in snart!

 2. Ann-Marie Pettersson

  Läser alltid med glädje dina inlägg. Så intressant att få följa med på din “resa” .

 3. Carita

  Vad flitig du har varit, och uthållig. Jag märker att jag själv får bloggsvackor då jag tycker att jag skrivit om det mesta redan. Roligt att läsa dina inlägg och viss skulle det vara roligt att gå på café 🙂

  1. Janette Post author

   Jag har nog också bloggsvackor men när jag läst andras bloggar inser jag att det inte behöver vara så märkvärdigt det man skriver om och då brukar jag komma igång igen.

 4. Mia H

  Jag har ett specifikt samtalsämne som jag gärna skulle ta upp med just dig. Det tänker jag ibland när jag läser din blogg. Så ett cafébesök skulle sitta fInt!

  1. Janette Post author

   Oj så spännande! Nu blev jag jättenyfiken och hoppas lotten gynnar dig. Annars får vi väl ta en träff ändå.

 5. Hanna L

  Härligt! Tänk vad fort tiden går, det var ju igår du funderade på studierna, idag ser du redan vägen förbi studierna och framtiden. Och dt är jätteintressant att lä sa om din vardag och tankar.

  1. Janette Post author

   Ja tänk! Nog går tiden så fort ändå fast man ibland tycker att det är segt.

 6. Viveca

  En av de få bloggar jag läser ? Intressant stt följa med vad du sysslar med och funderar på!

 7. Lena-Mari Dahlén

  Läser två bloggar och din (eller er) är en av dom. Kort o lättläst så man orkar läsa känns det som! Och café e ju aldrig fel ?

  1. Janette Post author

   Jag tror du läser min blogg och vår blogg. Jag skriver ensam på den här bloggen men tillsammans med min man på husbloggen story.westerbacka.com. Roligt hur som helst att du följer! Och ja, café är aldrig fel.

  1. Janette Post author

   Hälften av gångerna är det ju jag som svarat på kommentarer så inte är det nu sååå rysligt många ändå. ? Roligt att du e med i utlottningen!

 8. Zyz

  Hmm… så Oslo ligger liksom lite utanför din comfort zone … å ja som så längtar efter att få gå på café med deg här i Oslo… ?

  1. Janette Post author

   Hmmm… jag har nog ett besök till Oslo i tankarna för den här våren bara jag får gradun klar först så inte är det helt omöjligt!

Comments are closed.