Vem där?

      28 kommentarer till Vem där?

Jag stiger in i Mysis och där sitter redan några. Vi pratar om ditt och datt när en tjej utbrister: Det känns som om jag skulle spionera på dig. Jag vet ju så mycket om dig men du vet just ingenting om mig! Hon läser min blogg och läser säkert det här också. (Hejhej E!) Det är samma tjej som ropade ut för sina kurskamrater att jag har en bra blogg när vi sågs som hastigast första veckan i höstas. För mig känns det häftigt att en tjej, som jag inte kände och som inte kände mig, hittat min blogg genom att googla och fastnat så till den milda grad att hon alltjämt följer den!

Det är ju så det fungerar i bloggvärlden. Nån hittar en blogg och följer den och snart “känner” den bloggaren fast de aldrig skulle ha träffats. Det är lika för mig. Jag läser bloggar som skrivs av intressanta personer och det känns som om jag kände dem. För bloggaren kan läsaren bli en diskussionspartner om läsaren kommenterar blogginläggen. Då kan känslan bli ömsesidig, man liksom känner varann.

Så nu utmanar jag er, mina kära läsare, kommentera! Skriv nånting, fast bara en bokstav! Det är helt okej att använda pseudonym. Det är nämligen så att det här inlägget är nummer 100! Vid jämna tal brukar man fira och jag tänkte fira med en tävling. Alla som kommenterar det här inlägget deltar i utlottningen av ett cafébesök med mig! 1392808677730Jag bjuder på kaffe o kaka, eller te o paj, eller läsk o glass eller vad som råkar sitta fint just den dagen! Häftigt, eller hur? (Förhoppningsvis kan vi träffas nånstans på axeln Korpo-Åbo men andra ställen går säkert också att ordna på nåt sätt)

För att delta i utlottningen gäller det att kommentera senast på söndag 28 februari före kl. 18.00 här på bloggen (kommentarer på Facebook räknas inte). Jag meddelar vinnaren med ett blogginlägg på söndagkväll.

 

28 thoughts on “Vem där?

  1. Janette Post author

   Roligt att du läser och jätteroligt att få några namn på siffrorna i statistiken!

 1. Hanna L

  Grattis till inlägg nr. 100! Din blogg är jätteintressant, och det är så kul att jämföra hur man uppfattar studier. Vad jag tänkte då som yngre och hur du tänker nu med mer erfarenheter i bagaget. Också skillnaden i studieliv och -filosofi är fascinerande. Jag har studerat inom en disciplin som är så dominerad av den sociala sidan av studielivet, och där man är ganska jämnårig och lever i nuet. Jag uppfattar din disciplin som en där det är en absolut fördel att ha erfarenheter i väskan, och man behöver känna sig själv ganska bra. Jag tänker att umgänget går på ett djupare plan. Roligt med skillnader som man kan diskutera hur länge som helst!

  1. Janette Post author

   Jag tycker du uppfattat ganska rätt! Det är nog stor skillnad mellan att studera som ung och som äldre. Jag tror det är milsvid skillnad mellan din disciplin och min men det sociala är nog viktigt oberoende disciplin. Roligt att du följer med mig via bloggen!

 2. PM

  Den meteorologiska våren börjar 1.3.2016…snart är det vår alltså!!!! Har du Janette börjat planera ännu vad du skall så i växthuset? Jag tycker om tigertomater, tänkte så dem i år igen!!!!! ?????????????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤?????????????????????

  1. Janette Post author

   Bra att du påminner mig! Jag har tänkt så chili redan en månad men inte kommit mig för. Tomatplantor köper jag på torget för jag behöver typ tre och det finns fast hundra frön i en påse…
   Ungefär lika många som dina hjärtan 😉 Roligt att du följer bloggen!

  1. Janette Post author

   Haha, det där var nog redan många! 😀 Roligt att höra att du också hänger här!

 3. Ann-Marie pettersson

  Följer alltid med dig i bloggen ! Du skriver så fint och roigt och jordnära <3

 4. An-Helen

  Hej, jag läser också regelbundet din blogg. Jag är glad att se hur nöjd du är med dina studier och de steg du tar in i din blivande prästvärld. Följde också med dina tankar kring din konsert ifjol. Det är roligt att se en mänska hitta rätt väg i livet och glädjen över allt det nya.

  1. Janette Post author

   Så roligt att du följer med. Tack för alla vänliga ord, det känns verkligen som att jag är på rätt väg nu.

  1. Janette Post author

   Hej Hanna! Roligt att jag får vara en liten länk till Mysis för dig. Det är nog ett fantastiskt vattenhål!

 5. Tina

  Jag älskar att dricka kaffe längs hela Korpo-Åbo axeln och tycker om att följa med på din vanliga vardag i akademiska kvarteret. Du har helt tydligt valt rätt i senaste vägskäl.

Comments are closed.