Läskurs med expressfart

      Kommentarer inaktiverade för Läskurs med expressfart

Nu är jag klar!

Jag är helt löjligt lycklig och nöjd över att ha läskursen Själavård och ledarkompetens avklarad. Jag skrev ett inlägg den 13 januari om kursen och då skrev jag att målet var att få kursen klar inom januari. Det hade jag faktisk glömt! Med fyra timmar till godo klarade jag min egen deadline! Fantastiskt.

En studiepoäng förväntas kräva 25-27 timmar arbete. Alltså betyder 10 sp 31-33 arbetsdagar à 8 timmar. Den 10 januari på morgonen skickade jag in föregående kurs åt professorn (jag måste kolla när jag skickat mejlet) och 31 januari på kvällen skickade jag in följande kurs. Där emellan ligger 21 dagar varav jag inte alls jobbat alla dagar med kursen. När jag sen studerat har det blivit långa dagar. Det har varit intensivt och ibland har hjärnan osat bränt och protesterat.

Det har varit intressanta böcker. Jag gillar att läsa och skriva. Jag känner lite att jag skryter men försöker bry mig strunt i den lilla vassa rösten som säger att jag ska låta bli att skriva det här. Det här är just precis vad jag gjort den här månaden. Det är dagens sanning och därmed inte skryt.

Om det gör ont i dig när du läser för att du känner dig mindre duktig vill jag trösta dig med att det här inte alls är det normala. Läs inlägget från 13 januari igen. Det tog mig hela hösten att få ihopskrapat förra kursen! Därför är jag så himla glad över att ha fått undan den här bokhögen med expressfart. Jag har åtminstone 22 studiepoäng, två förtroendeuppdragsmöten på annan ort, ett skribaläger och diverse annat trevligt som jag ska hinna med ännu den här vårterminen. Slutet av februari är alldeles fullbokad och i maj blir det en tio dagars resa. Jag känner hur stressnivån sakta stiger… Hädanefter ska jag säga nej till alla förfrågningar. Jag är fullbokad.

 

PS.
13 januari hade jag på känn att det blir en fantastisk vårtermin. Haha.
Kanske det blir det.