Ibland är det bara så

      2 kommentarer till Ibland är det bara så

earth-1280293_640

Motvind.
Trampa i lera.
Uppförsbacke.

Jag har en dålig dag, idag igen.  Det var lika motigt igår.

Jag vet precis vad som är problemet och hur jag hamnat här men jag orkar faktiskt inte ta mig i kragen. Jag tänker tillåta mig själv att deppa. Två dagar av uselhet tror jag kan göra gott. I morgon är en ny dag med nya utmaningar och då tänker jag var mitt vanliga jag igen.

 

2 thoughts on “Ibland är det bara så

  1. Hanna L

    Man får tycka att man är usel eller tycka synd om sig ibland. Sen känns det så bra igen när man fått bearbeta det. Har själv årets värsta vecka bakom mig, har haft så besvärliga juttun på jobb som fått mig arg, misstänksam och tvivlande. Jag har ifrågasatt mina egna värderingar och hur jag visar respekt gentemot andra, jag har gjort en riktigt skitig djuplodning av människosinnet. Det tog ett tag och en rejäl fredagsafterwork med gamla kollegerna att bara inse att jag behöver inte öda min tid på sånt som verkar vara ett förlorat race. Lyssnar man inte på mig nu så får man smällarna själv. Puh.

    1. Janette Post author

      Det är bra med afterwork och vänner som kan balansera upp ens negativa tankar! Det är precis som du skriver att man måste få bearbeta vad man varit med om och sen ta ny fart.

Comments are closed.