I väntan på besked

      Kommentarer inaktiverade för I väntan på besked

Jag vill veta nuuu!! 

Åh, jag blir så frustrerad över att tiden tycks gå så långsamt när man väntar på någonting. Jag antar att jag borde vara glad över att tiden går långsamt ens ibland för vanligtvis rusar den iväg så jag knappt hinner med men just nu när jag väntar på beskedet från Akademin så är jag just så där otålig som småbarn på julafton.
Jag fick höra av en insatt att breven antagligen postats idag så nästa vecka borde beskedet komma. Den informationen gjorde mig om möjligt ännu mera otålig. Hittills har jag levt med att beskedet kommer den 15 juli och det har ändå känts okej. Jag har varit medveten om att beskedet kommer senast 15 juli men jag förträngde det ordet för att inte förvänta mig något i förtid.
Ändå sitter jag här och biter på naglarna (bildligt, för jag hatar att bita på naglarna – det känns äckligt) och väntar på att få veta. Plan B finns om jag inte kommer in så det är absolut ingen panik, men ändå…
Gaahh!! Frustrerande!

0 thoughts on “I väntan på besked