När det finns tid kommer lusten

      Kommentarer inaktiverade för När det finns tid kommer lusten

Nu när jag i stort sett har gradun klar och känner att jag kan ta lite semester från alla måsten infinner sig lusten att städa! Jag har sett våra smutsiga fönster i flera år redan och i skåp och lådor gömmer sig en massa onödiga saker. Det skulle vara otroligt skönt att få ordning och reda och fram för allt rent!

Det känns som att det ännu är lite onödigt kallt för att tvätta fönster så jag ska försöka ta itu med skåp och lådor istället. Idag städade jag ur 6 små lådor i vår apoteksbyrå. Det är inga stora lådor men nog tusan innehöll de onödigt skräp, damm och smuts! Det största projektet som väntar är att städa ur klädskåpet. Jag har oreda och överflöd som gömmer sig bakom dörrarna. Tänk om jag nu äntligen skulle få ändan ur vagnen och åtgärdat eländet?

Att jag inte tvättat fönster på långa tider hänger främst ihop med att jag inte alls gillar att tvätta fönster och att vi har en massa grejer framför fönstren som måste flyttas undan innan man kommer åt att tvätta. Men kanske det är med min aversion mot fönstertvätt som med allt annat? Det går nog sen bara man kommer igång. Och det kräver disciplin för att komma igång. Att vänta på inspiration är lönlöst för den infinner sig ändå aldrig…