De stora frågorna i livet

      Kommentarer inaktiverade för De stora frågorna i livet

Nu när mina studier närmar sig slutet och ett nytt skede i livet väntar bakom hörnet grunnar jag på en massa saker. Bloggen är en av dessa frågor jag tuggar på. Att jag ska fortsätta blogga är det ingen tvekan om. Jag tror jag inte vet hur man lever utan en blogg. Den stora frågan är nu om jag ska 1) fortsätta som förr 2) behålla bloggen men byta namn på den eller 3) börja på en ny blogg.

Egentligen har jag redan beslutat att alternativ 3) inte är ett alternativ för mig. Jag vill hellre fortsätta här var hela min “prästhistoria” finns samlad. Så det är alternativ 1) eller 2) som gäller. Jag vet inte ens ännu om det går att byta namn på bloggen! Det kan ju hända att det inte är möjligt och då är det ändå alternativ 3) som gäller om jag inte vill 1) fortsätta som förr.

Komplicerat det här.

Jag har fått ett förslag på nytt namn till bloggen som jag tycker rätt bra om men kanske du sitter på det ultimata namnet? Skriv ditt förslag som en kommentar.