Jag har lärt mig något

      Kommentarer inaktiverade för Jag har lärt mig något

Jag visste när jag började på med kursen Offentlig budgetering att det är en grundkurs. En sådan där kurs som man oftast har under sitt första studieår när man inte riktigt vet vad man håller på med eller vad som förväntas av en. Tillsammans med inlämningsuppgiften fanns en fantastisk, omfattande förklaring på hur man skulle skriva sin text. Jag önskar att en liknande beskrivning hade ingått i alla grundkurser jag läste i början men inom teologin verkar man inte vara lika noggrann med att från början lära studenterna hur en vetenskaplig text ska byggas upp. Nåja, tids nog lär man sig.

Nu när jag studerar för fjärde året så känns en grundkurs plötsligt ganska lätt. Inte så att den inte skulle kräva sin insats utan så att jag tycker att jag vet vad jag sysslar med. Jag minns hur skräckslagen jag var inför min första uppgift i min första kurs vid Öppna universitetet hösten 2011. Hur skulle jag veta hur jag skulle göra? Det gick bra då och så har det för det mesta fortsatt.

Så nu vill jag stolt visa omdömet om min första inlämningsuppgift i kursen Offentlig budgetering. Så här skriver läraren till mig:

Hej!

Vad jag kommer ihåg har jag inte haft dig på någon kurs tidigare. I detta fall behövs inga kommentarer om hur en inlämningsuppgift bör struktureras eftersom din inlämnade text är exemplarisk!

Bra jobbat!

5/5 p.

Jag kan inte annat än pysa över av nöjdhet. Det här bevisar ju att jag lärt mig något under årens gång! Om inte annat, så hur man strukturerar en text. Nu är det då dags att ta itu med nästa uppgift och det är plötsligt inte alls lika lätt att fortsätta. För om man börjar på topp så är det mycket lätt hänt att vägen leder neråt.