Sex röster på burk

      Kommentarer inaktiverade för Sex röster på burk

Hurra! Nu har jag gjort mina sex intervjuer!

Det blev nästan 2000 km med resor från Jakobstad i norr, till Åland i väst och Borgå i öst. Så jag har täckt in det vidsträckta Borgå stift ganska effektivt den senaste tiden. Med nästan 600 km bakom ratten igår känner jag mig rätt matt idag. Tungt har det varit att köra men det känns som väl värda resor. Att få träffa människor är alltid mera värt än att tala i telefon eller skriva e-post. Det finns så många fler nyanser än bara ord när man möts!

Så nästan bara för att bevisa att jag var i Borgå igår tog jag mig en liten sväng runt domkyrkan och tog en bild av den. Det blev också en liten promenad i gamla stan för att sträcka på benen. Orsaken till den var främst att jag ville ha Brunbergs marmelad med mig hem. Det är den godaste marmelad jag vet, så med den firar jag nu att fältarbetet för gradun är gjort.