En fullbokad dag

      Kommentarer inaktiverade för En fullbokad dag

Idag har jag genomgått ett psykologiskt test som förutsätts för att man ska kunna bli prästvigd. Först intervjuade en psykolog mig om vem jag är, vad jag har gjort tidigare och hur jag ser på min framtid. Sen fick jag göra ett par uppgifter på tid som visst skulle testa logiskt tänkande och min förmåga att göra uppgifter enligt instruktioner. Ena uppgiften var att med ett streck göra så att en udda figur kan omformas till en kvadrat. Det var lite knepigt men ganska skoj på sitt sätt. Sen fick jag svara på en massa frågor med att ta ställning till på en skala 1 till 7 och sen skriva några fria texter. Till slut fick jag förbereda mig en stund innan jag ställde mig framför en videokamera och fick prata ca 5 minuter. Jag skulle tänka mig att jag berättade för ett högstadies elever, lärare och föräldrar om skriftskolan.

I kallelsen stod det att testet kunde ta 5-6 timmar men jag hade lyxen att vara ensam som testades så jag var klar på knappa 4 timmar. Det var nog ett omfattande test men rätt intressant att ha gått genom det. Nu får jag vänta en vecka ungefär innan jag får svaret på hur det gått. Man lär inte kunna bli underkänd så det blir nog bara spännande att se vad analysen ger.

Eftersom jag var så snabbt klar med min test hann jag äta lunch på Gadolinia och sen också sitta med på gradusemit under eftermiddagen. I kväll ska jag sen vara med på ungdomsmässan i Olars kyrka. Det blir verkligen inte tråkigt med dagar som den här!