Resfeber och deadlinebrådska

      Kommentarer inaktiverade för Resfeber och deadlinebrådska

Idag trillade flygbiljetterna in i min e-postlåda. Flygbiljetterna för studieresan till Israel. De fick min resfeber att stiga märkbart för jag har lite svårt att förstå att jag om en vecka är på väg mot det heliga landet!

Före det har jag bara massor att hinna med och klara av. Så jag känner att den här veckans dagar bra gärna kunde fördubbla sig men det lär de knappast göra så det är bara att bita ihop och jobba på. Sen får jag väl säga att det är då jag jobbar bäst, när tiden är begränsad och jag måste skärpa till mig.

Bara jag har allt undanstökat innan resan så får jag njuta av en väl planerad, lärorik resa till landet som är kristendomens vagga. Det ser jag fram emot!

Men hjälp, vad ska jag packa med mig????