Sköna maj

      Kommentarer inaktiverade för Sköna maj

vårgröntDet är så otroligt skönt att få gå här hemma och dra benen efter mig. Jag går ut i trädgården och petar i nån blomrabatt, sår lite i odlingslådorna, klipper lite gräs och njuter. Jag stannar upp och lyssnar till fågelsången. Krafsar katten bakom örat och på magen. Jag har semester. Nån dag har jag något inplanerat men för det mesta tar jag det lugnt. Jag behöver det. Jag behöver ladda batterierna för att orka jobba hela sommaren. Det blir inga längre ledigheter i år så jag vill ta vara på de här sköna veckorna utan måsten.

Jag har fortfarande en uppsats på hälft men det är ingen stress och jag kan skriva när jag känner för det. Ibland har jag lite dåligt samvete för att jag inte pressat in nån kurs till, eftersom jag ju tydligen har överlopps tid, men så gör jag som Pippi och säger strängt åt mig själv att jag behöver lite ledigt. Världen går inte under för några studiepoäng.