Summa sumarum

      Kommentarer inaktiverade för Summa sumarum

Den här hösten har jag till stor del ägnat mig åt kandidatavhandlingen och grekiskan. Däremellan har jag klämt in liturgisk-homiletiska övningar, kommunikationsfärdigheter och ett par eftersläntrande läskurser. Avsikten var att bli klar med kandin till jul men så gick det inte. Nu får den ligga i dvala över jul så tar jag tag i den igen i nästa år. Grekiskan har jag inte hittat någon riktigt motivation för så den blir styvmoderligt behandlad vilket resulterade i att den andra tenten blev underkänd. Jag är inte förvånad, tyvärr. Så det blir att tenta om den efter jul.

Det här har lett till att jag känner att jag inte riktigt fått något gjort. De studiepoäng som registrerats på Sture är ynkliga 14. Ändå har jag i princip jobbat för 30 poäng. Ibland känns det som att poängsystemet inte speglar det faktiska arbetet men ibland är det igen riktigt roligt när det trillar in poäng som i tevereklamen för K-kedjans poäng. Nå, med lite tålamod så jämnar det ju ut sig. Det blir väl en trevligare vårtermin sen när det kommer många studiepoäng för jobb jag inte känner att jag gjort då.