Stordåd och studerande

      Kommentarer inaktiverade för Stordåd och studerande

Jag öppnade bloggen för att snabbt kolla vad jag senast skrivit och rubriken Vad säger magkänslan? ploppar upp. Haha. Vilken ironisk rubrik då jag just återhämtat mig från magsjuka!

Usch ja, men vem vill nu läsa om magsjuka? Knappast nån.

Istället ska jag berätta vilket stordåd jag åstadkom under helgen. Jag städade mitt lilla krypin till kontor! Halleluja!

(beklagar bildkvaliteten men bordet är RENT!)

Jag har suttit vid min dator omgiven av pappers- och bokhögar, damm och skräp men intalat mig att jag inte hinner städa nu för jag ska ju studera! Inte se på gulliga kattungar på youtube och inte läsa statusar på facebook utan studera! Och så läser du samma mening en gång till men bara de fetstilta orden, så vet du vad jag sysslat med…

Nåja, nu med ett fint städat kontor och efter ett dygns tvångsvila känner jag mig åter mera inspirerad att ta itu med studierna.

Grekiskan stretar jag på med och förbannar mig själv för att jag inte bemödat mig mera med att lära mig ordlistorna. Samma gamla ramsa. Jag suckade över det samma ifjol med hebreiskan…

Kandidatavhandlingen är styvmoderligt behandlad. När ska jag hitta inspiration, nej motivation, nej disciplin! för att verkligen ta tag i den? Det är ju ändå bara 20 sidor att skriva… Skärpning!

Jag känner mig sist och slutligen ganska normal som studerande.