Vad månne…

      Kommentarer inaktiverade för Vad månne…

Vad månne de tänker om mig?
Om jag gör det här,
vad månne de tänker om mig?
Om jag struntar i allt,
vad månne de tänker om mig?
Om jag struntar i vad de tänker om mig,
vad månne jag tänker om mig?

Vanligtvis är jag rätt bra på att strunta i vad andra tycker och tänker om mig men just nu är jag inne i en period då jag funderar mycket på det där, vad andra tänker om mig. Jag är osäker på vad jag tänker om mig själv och då är det lättare att fundera på vad andra tycker och tänker. Eller, egentligen är det ju inte lättare, för jag trasslar in mig i en massa funderingar som sist och slutligen bara är mina egna funderingar.
Vad vet jag vad andra tänker om mig?
Vad spelar det för roll vad andra tycker och tänker?

Så jag borde sträcka på mig.
Jag borde lyfta blicken.
Självsäkert tro att jag kan.
För jag vet att jag har sällskap på vägen.
På sanningens väg går vi tillsammans.