Den blomstertid nu kommer

      Kommentarer inaktiverade för Den blomstertid nu kommer
Vers 3
Nu hör vi fåglar sjunga
med mångahanda ljud.
Skall icke då vår tunga
lovsäga Herren Gud?
Min själ, till Herrens ära
stäm upp din glädjesång.
Han vill oss rikligt nära
och fröjda på en gång.
Nu är studieåret till ända och jag är riktigt nöjd. När jag började i höstas satte jag målsättningen på 60 studiepoäng, vilket är den rekommenderade mängden för ett studieår. Sen i nåt skede trodde jag att jag skulle hinna göra mera men det kom en konsert och ett par flunssor emellan. Slutresultatet landar på 65 studiepoäng så jag är ändå väldigt nöjd.Jag har för avsikt att läsa böcker under sommaren och få nån recension gjord men jag gör vad jag hinner och orkar, det är en ny höst på kommande.
I måndag återgår jag till jobbet men med modifikation. Jag får fylla uppgiften som vikarierande, ambulerande vaktmästare! Det känns lite spännande faktiskt att återgå till jobbet efter en så här lång paus och speciellt eftersom jag får lite nya områden att ta hand om. Härligt är det i alla fall att arbetsgivaren upplever att jag är en sån vaktmästare som man kan placera lite var som helst och jag klarar det. Det blir omväxling och jag tycker det är spännande och utmanande. Det ska bli roligt.