Sjung om studentens lyckliga dar!

      Kommentarer inaktiverade för Sjung om studentens lyckliga dar!

Glad Valborg!


Ja alltså vi var ju definitivt inte ensamma på Vårdberget i Åbo… Vädret var ypperligt och stämningen på topp. Vi träffade en del vänner och bekanta, vi missade en del vänner och bekanta och vi njöt av att få fira in våren tillsammans med alla andra där.

Gubben min tyckte också att det var trevligt fast han inte hade någon mössa att dra på när studentkårens styrelseordförande och min vän Ina Laakso utropade: Studenter! Våren är här, mössorna på!

Sen fastnade vi ju tevekameran också. Så det finns prima bevis på att vi var på plats. Så alla som satt hemma vid teven kunde hojta till att de sett bekanta i vimlet. För det är ju det roligaste med att se händelsen på teven.

I vimlet fick jag vara med på en fin bild med Teologiska studentföreningens ordförande och dekanus för FHPT. Fina titlar på fina killar. Det är ju en av sakerna som gör det så trevligt att studera vid ÅA, att det är så familjärt!  Jag träffade min professor också men kom mig inte för att ta nån bild på oss, fast det nog hade varit lite kul. Nåja, det kommer väl flera tillfällen kan jag tro.
Jag tror faktiskt att jag just nu lever studentens lyckligaste dar. Jag har gjort alla studier och inväntar bara betyg. Så ännu är jag student men jag behöver inte göra nåt mera! Det är väl ett ganska perfekt läge, eller hur?