Vill hon svara på några frågor?

      Kommentarer inaktiverade för Vill hon svara på några frågor?

Det är så spännande att det inte är klokt!

Efter att jag gjort mina sex intervjuer och transkriberat dem så har jag knåpat ihop en kort enkät med frågor kring hur det är att vara kvinna och präst i Borgå stift idag. Igår på eftermiddagen skickade jag äntligen ut inbjudningarna till att svara på enkäten. Bums kom det ett svar och sen ett till och ett till…

Under eftermiddagen fick jag också e-postsvar på inbjudan av en prästerna. Hon skrev:
Bra! Viktigt! Svarar på det! Lycka till!

Jag är så gräsligt, otroligt, uppskruvad över att få svar på min enkät. Jag hoppas verkligen att de allra flesta svarar så att resultatet blir så heltäckande som möjligt. Åh, det är ju så spännande att jobba med gradun!

Ja, ja, jag ska läsa det här igen sen när jag gnäller om hur tråkigt och svårt det är att få ner något på papper. För jag antar ju att den dagen också kommer innan den här gradun är på tryckeriet…