Jag är otroligt rik

      Kommentarer inaktiverade för Jag är otroligt rik

Jag är otroligt rik. På många sätt är jag rik, men allra rikast är jag genom alla mina vänner.

Det där med vänner. En del vänner har man sen man knappt kunde gå, andra sen dagis, somliga sen skoltiden, en del sen de vilda ungdomsåren och så vidare genom hela livet. En del vänner tappar man kontakten med längs livets väg, en del hittar man igen, en del har man aldrig riktigt tappat fast det är år och dar sen man sist pratades vid.

Det är på nåt sätt märkligt med vänner. För tänk, det är vanligtvis människor som väljer att umgås med och bryr sig om en fast man inte alltid är så himla fantastisk! De finns där i vått och torrt.

Jag är så himla glad över alla mina vänner. Jag har vänner från alla skeden i livet men jag måste erkänna att de vänner som fascinerar mig mest just nu är alla de underbara typer som jag träffat under mina studieår, nu de senaste tre åren alltså. De flesta är 20+are, några få är äldre än mig men ändå har vi så mycket gemensamt och så mycket olikt att vi berikar varandras liv.

Jag är djupt tacksam för att alla dessa härliga, galna, underbara, varma, intelligenta, fantastiska människorna vill vara mina vänner! Tack för att ni finns.