När det säger plopp

      Kommentarer inaktiverade för När det säger plopp

I dagens Åbo Underrättelser kan man läsa mitt bidrag till Spaltaren. Texten finns förstås också i arkivet. Klicka här så kommer du direkt till texten.

De som känner mig och har hållit koll på hur jag har haft foten i gips en stor del av sommaren kanske tänker att texten är en produkt av den erfarenheten. Så är det inte. Jag skrev texten dagen före jag skadade foten! Plötsligt bara så ploppade texten upp i min hjärna och krävde att bli nedskriven bums. Det är så fascinerande hur texter kan ploppa upp. Hjärnan hade tydligen jobbat med den medan jag höll på med annat – eller så var det nån annan som ville uttala sig.

Hur som helst så står jag fullt och fast bakom budskapet. Håll utkik efter ljuset, man kan se små glimtar överallt!

PS. Ser du fredsduvan i bilden?