Den sommaren, den sommaren…

      Kommentarer inaktiverade för Den sommaren, den sommaren…

Här framför datorn sitter jag med foten i gips och ser ut genom fönstret på en mulen och ganska kall sommardag. Jag kan faktiskt inte säga att jag sörjer väldigt mycket över att det inte är sol och varmt. Jag har 3½ veckor bakom mig med foten i gips och 2½ kvar. Det gips jag har nu är ett som man kan ta av för att träna foten och för att tvätta sig. I övrigt ska gipset sitta på. Det här betyder att största delen av sommaren går åt till att låta akillessenan läka och bli frisk.

För att känna mig lite nyttig och för att underlätta kommande läsår tänkte jag genast jag blev sjukledig att jag borde sätta igång att jobba med min gradu. Lite smått har jag funderat på den under de första tre veckorna men samtidigt tänkte jag att jag väl får lov att vara ledig och lata mig lite när jag är sjukledig. Nu är det nog ändå dags att ta tag i skrivandet. Så idag började jag jobba med den. Jag samlade lite mera material och skrev ett litet stycke. Tusan vad mycket tid det gick åt att söka några insändare som jag visste om men inte mindes i vilket nummer av kyrkpressen de fanns! Som tur är finns arkiven på nätet och det är bara att söka, scrolla och läsa. Nu börjar det vara dags att läsa materialet jag har hemma. För jag kan ju inte svamla hur mycket som helst utan att ha läst böckerna jag tänker hänvisa till.

Alltså, nu är det officiellt, jag har börjat skriva gradu!