Borta bra men hemma bäst

      Kommentarer inaktiverade för Borta bra men hemma bäst

Hemma igen. Tänk att det kan vara så skönt att få krypa ner i sin egen säng!?! Efter ca tre timmar sömn på flygplanet och 45 minuter i bussen kan jag lova att den egna sängen kändes fantastisk! Efter en hel natt känner jag mig som människa igen.

Jag har inte bloggat så mycket som jag ville från resan men jag får väl ta igen det nu efteråt. Det blev så intensiva och långa dagar att det bara inte fanns ork att samla och skriva ner tankarna på kvällarna. Jag har i alla fall 1900 bilder på kamerans minneskort och över 300 bilder på telefonen så nog är resan väl dokumenterad alltid! Det är en hel del dubbletter och nån suddig bild men ändå är det massor av bilder! Så, jag tror det blir mera bildgalleri än blogg om resan. Resebloggen Det heliga landet som vi skrev tillsammans på resan finns ju fortfarande kvar så man kan minnas resan via den.