Halvfull burk

      Kommentarer inaktiverade för Halvfull burk

Det gick som jag misstänkte med inspelningen. Vi hann inte få alla fyra andakterna på burk. Först krånglade datorn så där rök en kvart, sen läste jag in första andakten två gånger för som vanligt var jag nervös i rösten och andningen på första tagningen. Nåväl, efter en och en halv timme hade vi två andakter färdiga. Då var det en kvart kvar av den bokade tiden så vi konstaterade att jag får boka en ny tid nästa vecka så får vi spela in de två följande då.

Musiken som “borde” finnas bekräftade teknikern att finns, han hade hittat bandet. Alltså BANDET. Inspelningen är över 20 år gammal. Det kräver extra riggande för att alls får fram sången men det lovad teknikern fixa till nästa gång. Det ska bli spännande att höra stycket då för jag har aldrig hört det. Jag har bara läst sångtexten och fastnade för den. På Youtube hittade jag en snutt av melodin men hur det egentliga musikstycket är arrangerat och framfört är ännu en hemlighet. Spännande.

I morgon ska jag ringa och boka tid. Det får jag inte glömma.