Andas in – andakt ut

      Kommentarer inaktiverade för Andas in – andakt ut

Jag fick ihop det. Jag har gjort fyra andaktstexter, som till och med hänger ihop på nåt sätt. Jag har hittat fyra sånger som jag tycker passar till texterna och tre av dem vet jag med säkerhet att finns att tillgå. Den fjärde borde finnas, men borde är inget betryggande ord i min tankevärld.

Då är det bara inspelningen kvar. På eftermiddagen har jag träff med teknikern i studion och då ska vi klämma in fyra andakter på två timmar. Phiu. Det låter kanske lätt och som om vi har gott om tid men, det är nog inte riktigt så. Det kräver stenhård koncentration av båda och det tar förvånansvärt mycket tid att kolla att allting sitter som det ska.

Andakterna får du höra i Yle Vega på kvällarna i påskveckan. Det är alltså tisdag 18.4 – fredag 21.4 kl. 19.15 som det lönar sig att ratta in kanalen om du vill höra vad min skrivkramp löste upp sig i.