Är du ett vittne?

      Kommentarer inaktiverade för Är du ett vittne?

Jag behöver din hjälp. Jag ber dig ställa upp som vittne.

Jag har i uppgift att skriva några andakter och mitt tema är tro och tvivel. Jag funderar på om jag kunde hitta människor som idag skulle kunna vara påskens vittnen. Har du upplevt något som gjort dig övertygad om att Jesus lever? Frågan är uppriktig och jag vill väldigt gärna höra ditt svar. Jag är inte ute efter några märkvärdiga och stora händelser utan det kan vara mycket små, personliga upplevelser som varit avgörande på nåt sätt.

Vill du som Maria från Magdala ropa ut att Herren lever eller känner du som Tomas att du behöver få känna efter själv för att tro? Jag vill gärna höra av dig som tvivlar också. För i tvivlet finns ett frö till tro.

Om du vill dela med dig är jag innerligt tacksam. Det du berättar vill jag använda som material för mina andakter men du förblir anonym och får läsa och godkänna texten på förhand.

Du kan kontakta mig med en kommentar här på bloggen, via facebook, per e-post till teologiemagister@gmail.com, ringa mig eller rycka mig i armen. Vilket sätt som känns mest bekvämt för dig.