I mitt hjärta just nu

      Kommentarer inaktiverade för I mitt hjärta just nu

Jag är välsignad. Otroligt underbart välsignad.

Jag fick ett härligt meddelande av gubben min nångång i natt där han önskade mig en fin Valentines Day. Det för att vi är långt från varandra just de här dagarna.

Jag sover över hos ett par vänner för det underlättar mitt liv så massor just de här dagarna. Det knasiga är att mina vänner inte är hemma men jag får bo hos dem ändå. En gemensam vän blev ordagrant en nyckelperson i det här arrangemanget.

Jag har så många underbara människor runt omkring mig som gör mig till en bättre människa och som underlättar och förgyller mitt liv på så många olika sätt. Jag har en alldeles fantastiskt skatt av vänner – både sådana jag känt länge och sådana jag lärt känna rätt nyss.

Tack för att DU finns och för att du på sätt eller annat är en del av mitt liv.

Happy Valentines Day på dig!
Du är viktig för mig.